Your Pet, Our Passion.
Paula

Dierenarts en specialist regelgeving en wetenschap @Purina

Paula
Hoe onze voeding wordt gemaakt

Hoe onze voeding wordt gemaakt

Ga naar het onderdeel >

Wat betekent natuurlijke dierenvoeding? Zijn jullie producten natuurlijk?

 

De term 'natuurlijk' kan voor de consument veel verschillende betekenissen hebben. In de dierenvoedingsindustrie wordt 'natuurlijke dierenvoeding' gedefinieerd als dierenvoeding die uitsluitend natuurlijke bestanddelen bevat en onderworpen is aan fysieke processen van een overeengekomen aanvaardbaar niveau. Ons assortiment bevat producten met natuurlijke ingrediënten.

Wat betekent natuurlijke dierenvoeding? Met de term 'natuurlijke dierenvoeding' kan dierenvoeding worden beschreven die bestanddelen bevat die afkomstig zijn van planten, dieren, micro-organismen of mineralen:

  • waaraan niets is toegevoegd, en
  • die alleen aan basisprocessen zijn onderworpen, zoals invriezen of drogen. Chemische behandelingen worden bijvoorbeeld niet aanvaard.

Ons assortiment bevat merken die natuurlijke ingrediënten in hun producten gebruiken (bv. PURINA BEYOND, PURINA ONE DualNature, BETA in droogvoer). Wanneer je op onze verpakkingen claims ziet zoals 'met natuurlijke ingrediënten', heeft dat betrekking op de natuurlijke ingrediënten die met een asterisk (*) of een ander symbool zijn aangeduid in de ingrediëntenlijst.

hond buiten