Your Pet, Our Passion.
Purina One
Spiruline pour chats dans un bol

De verbazingwekkende voordelen van spirulina voor de kat

leestijd: 1 min
Purina One
Aangeboden door Purina One

Spirulina is een blauwgroene alg die voorkomt in de warme wateren van tropische en subtropische gebieden, bijvoorbeeld in Hawaï. Spirulina behoort tot de familie van de microalgen, die hebben bijgedragen tot het ontstaan van het leven op aarde en al drie miljard jaar op onze planeet leven!

De alg bevat eiwitten, ijzer, vitamines, mineralen, essentiële vetzuren, pigmenten met antioxiderende eigenschappen en nog veel meer.

Dankzij zijn uitstekende voedingswaarde staat spirulina bekend als een superfood, goed voor de gezondheid van zowel mensen als dieren waaronder honden en katten Naast vele andere voordelen heeft spirulina een uitzonderlijk vermogen om de natuurlijke afweer te helpen ondersteunen.

De experts van PURINA® verdiepen zich permanent in wetenschappelijk onderzoek en literatuur om nieuwe ingrediënten te vinden. Als ze een ingrediënt hebben gevonden dat het welzijn van de dieren ten goede kan komen, wordt het verwerkt in de voeding.

Met PURINA ONE® DualNature®, geef je je kat alle voordelen van spirulina, een natuurlijk ingrediënt dat helpt zijn natuurlijke afweer te ondersteunen.