PURINA IN DE SAMENLEVING

We geloven dat huisdieren en mensen samen sterk staan. Huisdieren verrijken ons leven en bieden ons gezelschap, liefde en een excuus om te spelen. We begrijpen dat de buitengewone band tussen huisdieren en de mensen die van hen houden buitengewone voordelen heeft voor de vele facetten van een mensenleven. We willen dat meer mensen kunnen genieten van voordelen die huisdieren aan mensen en onze samenleving bieden.

We zijn ervan overtuigd dat de band tussen mensen en huisdieren heel belangrijk is en willen daarom meewerken aan een betere toekomst. Purina baseert de beslissingen die het maakt als bedrijf op onderzoek naar de manieren waarop we het leven van huisdieren, de mensen die van hen houden en de planeet kunnen verbeteren.

Als toonaangevend bedrijf op vlak van huisdierenverzorging begrijpen we dat we in een unieke positie zitten en de verantwoordelijkheid hebben om de leiding te nemen om de voordelen van huisdieren te vertegenwoordigen en huisdieren iets terug te geven. Daarom gaan we tien verbintenissen aan waarmee we de gezondheid en het welzijn van huisdieren, mensen en onze planeet kunnen verbeteren. Deze verbintenissen (onder de noemer Purina in de samenleving) liggen in het verlengde van onze belangrijkste sterke punten als experts op vlak van huisdierverzorging en maken deel uit van de bredere ambities van Nestlé op vlak van voeding, gezondheid en welzijn. Voor Purina zijn duurzaamheid, onderzoek en het engagement voor de gezondheid van uw huisdier essentiële ambities die onze vooruitgang als toonaangevend bedrijf van huisdierenvoeding stimuleren en inspireren.

Lees meer over materialiteit

Lees meer over onze verbintenissen

Deze verbintenissen (onder de noemer Purina in de samenleving) liggen in het verlengde van onze belangrijkste sterke punten als experts op vlak van huisdierverzorging en maken deel uit van de bredere ambities van Nestlé op vlak van voeding, gezondheid en welzijn