Het Better with Pets-forum

Dit is ons eerste eendagsevenement in Europa dat de bijzondere band tussen huisdieren en mensen viert en vraagt wat we nog kunnen doen om huisdieren, mensen en onze planeet een betere toekomst te bieden.

Door belangrijke opiniemakers, academici, dierenartsen, overheidsinstanties en deskundigen uit de huisdierensector en mensen die gewoon graag met huisdieren omgaan samen te brengen, willen we inspireren, informeren, samenwerken en onze visie over de toekomst en kansen voor huisdiergezondheid en welzijn delen.

Dit forum bestaat uit een reeks lezingen en paneldiscussies en wordt afgesloten met een spannend en experimenteel debat voor alle aanwezigen. In dit debat zoeken we naar de positieve effecten die huisdieren met zich meebrengen.

Bekijk de volledige lijst van sprekers en de volledige routebeschrijving

Purina werkt aan een betere wereld voor huisdieren en de mensen die van hen houden. Op het Better with Pets-forum brengen we internationale bedrijven uit de sector en huisdierenexperts uit verschillende lagen samen om de bijdrage van huisdieren aan de gezondheid en het welzijn van de samenleving te bestuderen.
Event Still

Contacteer ons

Wilt u met ons samenwerken om een van onze verbintenissen aan te gaan of heeft u vragen over het evenement?

Contacteer ons