HUISDIEREN

INNOVEREN OM DE GEZONDHEID EN HET WELZIJN VAN HUISDIEREN TE VERBETEREN

Onze doelstellingen

Tegen het einde van 2020 zullen we 14 nieuwe producten introduceren die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van huisdieren.

50

Wat we tot nu toe hebben bereikt

Sinds 2016 hebben we reeds 16 nieuwe producten geïntroduceerd die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van huisdieren. Daarnaast hebben we al 17 artikelen over deze belofte gepubliceerd in wetenschappelijke tijdschriften.

Enkele van deze nieuwe producten zijn PURINA DENTALIFE, om orale gezondheidsproblemen tegen te gaan, en PURINA ONE Bifensis, een nutritionele voeding met goede bacteriën waarvan is bewezen dat deze het natuurlijke afweersysteem en de productie van antilichamen bij katten ondersteunt. We werken samen met internationale collega's en dierenartsen en we zijn verheugd om een voorbeeldrol in te nemen in onze sector.

Onze wortels liggen in de 19e eeuw, maar onze passie voor het verbeteren van huisdiervoeding is nog altijd even groot. Daarom willen we voor het einde van 2020 nog 14 nieuwe producten introduceren die bijdragen aan een betere gezondheid en het welzijn van huisdieren.

ONS STANDPUNT: PURINA, ONDERZOEK EN VOEDING

Van onze wetenschappers en voedingsdeskundigen tot en met onze marketing- en salesmensen: we zijn allemaal dierenliefhebbers. We vinden het belangrijk om te begrijpen welke behoeften huisdieren hebben op vlak van voeding, gedrag en sociale omgang. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze gezond en gelukkig zijn (én blijven).

We zijn overtuigd dat wetenschappelijk bewezen, kwalitatief hoogwaardige voeding essentieel is voor het welzijn van huisdieren. Vanaf de oprichting van ons bedrijf en bij al onze activiteiten houden wij ons daarom aan onze belofte: kwalitatief hoogwaardige voeding, wetenschappelijk bewijs en resultaten. Bij Purina staat de voeding centraal.

Als één van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van huisdierverzorging hebben we grote investeringen gedaan in wetenschap, innovatie en het begrijpen van huisdieren. Wij zien het als onze plicht om onze kennis van huisdiervoeding en onze know-how op het gebied van ontwikkeling te gebruiken om grenzen te blijven verleggen en voeding te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan voeding voor huisdieren met speciale behoeften en huisdieren die voeding nodig hebben op voorschrift van de dierenarts.

We werken samen met gerespecteerde collega's en toonaangevende dierenartsen wereldwijd. Wij willen door middel van innovatie belangrijke vooruitgang boeken op het gebied van gezondheid en welzijn van huisdieren.

Nestlé in de maatschappij

Net zoals wij ons inzetten om de levens van huisdieren en degenen die van ze houden te verbeteren, zo zet ons moederbedrijf Nestlé zich in voor een betere kwaliteit van leven en een gezondere toekomst voor individuele personen, gezinnen, de samenleving en de planeet.

Lees meer over 'Nestlé in de maatschappij'

ANDERE BELOFTEN