Alles over voeding
Alles over voeding

Alles over voeding

Gezonde voeding

Een evenwichtige voeding van goede kwaliteit is zeer belangrijk tijdens de zwangerschap. Leer hoe u uw zwangere kat de voedingsstoffen geeft die ze nodig heeft.
MEER INFORMATIE

Op het gewicht letten

Een op de drie katten is te dik en obesitas is de oorzaak van veel gezondheidsproblemen. Hoe kunt u helpen uw kat slank te houden?
MEER INFORMATIE

Snacks & Beloningen

Af en toe iets extra geven kan bevredigend zijn voor uw kat maar ook voor u. Maar geef hem niet om het even wat. Restjes en snoepjes kunnen zijn voedingsevenwicht verstoren.
MEER INFORMATIE

Kieskeurige katten

Een kat wordt niet als knorrepot geboren, hij wordt het. Ontdek hoe u kunt vermijden dat uw kat voedingsgrillen ontwikkelt.
MEER INFORMATIE

Evenwichtige voeding

Om een gelukkige en gezonde kat te hebben moet zijn dieet hem een goed evenwicht bieden van de zes grote groepen voedingsstoffen. Ontdek de redenen waarom elk van deze groepen belangrijk is.
MEER INFORMATIE

Verandering van merk

Uw kat heeft een heel andere vertering dan u. Leer hoe u hem een gevarieerde voeding kunt geven zonder zijn evenwicht te verstoren.
MEER INFORMATIE

Voedselveiligheid

Ontdek welke strenge veiligheidsmaatregelen zorgen voor het behoud van de kwaliteit van industriële voeding voor katten.
MEER INFORMATIE

Giftige kattenvoeding

Een van de dingen die uw kat zo bijzonder maken, is zijn ontdekkingszin. Dit betekent echter wel dat u een oogje open moet houden voor schadelijke dingen.
MEER INFORMATIE

Uw oudere kat voeden

Oudere katten hebben de neiging om hun krachten te sparen. Hun voeding moet dus aangepast zijn aan deze nieuwe levensstijl.
MEER INFORMATIE

Het voeden van uw kitten

Kittens hebben een voeding nodig van uitstekende kwaliteit en in grote hoeveelheden. Leer hoe u de nieuwkomer een goede start in het leven geeft.
MEER INFORMATIE

Uw appartementskat voeden

Een binnenkat met een minder actieve levensstijl heeft het moeilijk om zijn natuurlijke vorm te behouden. Er werden speciale formules ontwikkeld voor binnenkatten.
MEER INFORMATIE

Uw volwassen kat voeden

Katten zijn gewoontedieren. Ze moeten dus regelmatig gevoed worden. Enkele tips met betrekking tot welke voedingsmiddelen u uw kat kunt geven en de plaats en de manier waarop u uw kat best voedt.
MEER INFORMATIE

Een aangepast dieet voor elke fase van het leven

Een gezonde voeding is gerelateerd aan de leeftijd, levensstijl en de algemene gezondheid van uw kat. We leggen u uit hoe u de juiste formule voor hem kiest.
MEER INFORMATIE